2009. október 13., kedd

Sűrű napok

Már a MESKA-n is újra leledzem, tegnap megint el is adtam (egy karkötőt, az egyik nagy kedvenc aranyos-rezes-ezüstöset, őt: http://www.meska.hu/ProductView/index/29966 :) ), közben meg ezerrel agyalok mindenféle szükséges bútordarabon, eszközön, melyekre szükségem lesz első önálló lakomban.

Ezeket még régebben csináltam, csak elfelejtettem feltenni:

1. Mackó úr imádja a mézet fülbevaló

Annyira illik ehhez az irreális zöld mackó párhoz a szép, méz színű szivecske alakú gyöngy, s már tudom, h nem hiába nem használtam fel eddig! (kb. 4éve van meg) ;) Valahogy úgy érzem, h gyorsan bezsebeli majd valaki Meskán, így még picit húzom a feltöltését, hadd nézegessem a bögrén lógva... :D

2. Bárányos fülbevaló

Nagyon jó minőségű ez a bárány alap, vettem még sokféle más mintát is belőle. Nem tettem más gyöngyöt, színt, kiegészítőt mellé, csak önmagába került fel egy-egy beakasztós fülbevaló akasztóra. Vicces.

3. Japó lányos fülbevaló

Ugyanaz az alap, kicsit japós, kicsit dilis, elég könnyű is, jópofa szerintem nagyon! Vercsinek már elajándékoztam egyet belőle. Ehhez sem akartam mást hozzátenni, így tetszett.

4. Anya fekete, leveles fülije


Ezt a fülcsit anyának készítettem, mert nem volt neki csak egy saját feketéje. Kicsit nagyobb, kapszulásabb bogyó alakú fekete üveggyöngy és 1-1 db tibeti ezüst levél "köztes", mármint inkább fityegő. Nagyon tetszhet neki, mert gyakran van a fülében. A végeredmény tuladonképpen nekem is szimpi (bár nem magamon), azt hiszem, gyártok is még egyet hamarost! ;)


Ha jut időm, gyöngyözök is ám, amint elkészül 1-2 új dolog, nyomban fotózom és töltöm fel, kis türelmet kérek! ;)

További szép napot mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése