2010. május 13., csütörtök

Fém cicó apropóján jegyzek be


A fent említett és lent mindjárt meg is mutattt fém cica fülbevalót tettem fel épp a Meskára, mikor eszembe jutott, h ide is kipostolom.

Még a jó pár hónappal ezelőtt megmutatott japó lánykás ill. baris zománcolt öntvényekkel együtt vettem ezt a macskát, csak eddig a többi mellett egy zacskóban figyelt. Igen, mert még mindig akkora kavar van a gyöngyeim között, a minap 2 adagot is kerestem erőteljesen, s az egyiket 3 napig nem is leltem, hiába kutattam át mindent, nah de abszolút más helyen volt, mint a többi, a tévéállvány és a pénztárgép mellett figyelt a földön.


Szóval következzék ez a fajta cica, őszintén remélem, h hamarost lelek még máshol is számomra ismeretlen öntvényeket, úgy kedvelem őket.

Nem is említettem még, most ép ez a dyna keze által szöveget illesztettem rá a fotókra, de még nem érzem igazinak, kellene valami csudadizájnos logót tervezni (igazából Árpi már ajánlott is egyet, de az kifejezetten a dobókockafülikre jó, és nem is y-nal van írva a dyna, én pedig már úgy megszoktam így a tinis hobóságból nem sima i-vel írt verziót). Nah mindegy, ezen mgé úgyis elmélkedek.
Elkészült még jó pár más füli, meg még mindig függőben van az anya-lányai faszettem is, nem találtam hozzá olyan tutibizti nem kinyúló fekete gumalapot, azt hajkurásztam napokig. De most már elkezdem nélküle, mert megígérem, h a jövő hét elejére kész lesz. És ha az elkészül, jön a többi sok minden! Juhé.
Tehát folyt. köv. nem sokára! ;) pusszancs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése