2010. augusztus 18., szerda

Pótlás No. 1.

Ez a komment most két részben készült. Az első fele még az irodában, a nagyobb része pedig már itthon.
Délelőtti termés:
Pedig dolgozni kellene, össze kellene raknom végre a műsorszerkesztési témajavaslatokat, de olyan sokáig fog tartani, h egyelőre nincs kedvem belekezdeni. Hátha valamikor rámjön a gyűjthetnék, ebben reménykedem.

Időközben eltelt vagy másfél óra, már rég mennék, de még a könyvelőre kell várnom, h elvigye a számlákat. Fúúúj-fúúúj várakozás! De addig mutogatok, amit tudok! ;)
1. Bézs karkötő

Ezt még a nyaralás előtti napokban készítettem, szintén viszonylag friss alkotás. Olyan esküvői ruhás nekem.

2. Kékség
Ez a karkötő még olyan májusban készült. Két fajta két összekeveréséből. A kedvenc, padlizsános-metálos karkötőm gyöngyeinek vásárlása közben találtam rájuk, ahogy a következő példányra is. Eddig még nem lelt gazdára...


3. Piros-fehér-zöld achátos füli

Vagy legalábbis én azt hiszem, h ez valamiféle színezett achát. Az ásványos részlegen volt a gyöngyös boltban és hiába kérdeztem, nem tudták, h pontosan mi ez. Hungaristásnak is mondhatnám. Majd márc. 15-re gyártok belőle még. Muhaha. Nem bánnám, ha megvennék, egyelőre nem nőtt hozzám.

És az esti:
4. Virágos tojás (na jó, ellipszis)

Az általam különlegesnek definiált fóliás üveggyöngy csapat tagja ő is. Szintén hónapok óta lóg valamelyik köcsögömön a többi fülivel. Ez a kép nagyon tetszik róla. Jah, mondtam már, h rájöttem, természetes fényben még az én gépemmel is csudaszuper képet lehet kattintani?!? Végülis csak olyan 7 éve birtoklom, khmmmm... :D


Egyébként olyan Faberge tojásos (remélem, így írják, az oldal szerkesztő persze aláhúzta pirossal, de neki nem hiszek).


5. Megrendelés mini fülik, Erika részére
Meskán rendelte tőlem Erika. Nem szereti a lógósokat, ezért kért ilyen rövidkéket. Lehet, h Mumminak is gyártok egy ilyen ál "hódkövest", mondjuk már egészen megszokta a "hosszabb" függőket is, úgyhogy ezt még átgondolom... (amúgy is kért tőlem most naris meg piros fülit, arra koncentrálok inkább).


6. Pink támadáááás!
Ezt a nevet adtam neki, mert tényleg kellően pinki. Élőben nem ennyire egyen árnyalatú, jobban látszik, h az egyik szem világosabb, a másik sötétebb, élénkebb. Ezt is akkor szereztem be, mikor a Metál mámoros gyöngyöket.

Gondolom, már észrevettétek, h jó pár hete kitaláltam, minden képem ellátom valami egyen szöveggel, de nem akartam Made by Dynát, meg a trademarkt jelet sem, a coryright-ról nem is beszélve... Így jött hirtelen a ¤ Dyna keze által ¤ ötlet és én nyomban "megvettem". Majd ha tavasszal átállok a hipertitkos küldetésre akkor úgyis változtatni kell, addig ez tökéletes.


7. Citrom, citrommal


Nem vagyok benne biztos, h ezt a karkötőt még nem mutattam itt, hiszen az egyik legősibb darab. Már nem az enyém, mert miután megtaláltam és állt némi időt a tévé tetején, felraktam MEskára, ahol egész gyorsan elkelt, Jucusnak köszönhetően. Jucus az egyik legszimpibb vevőmmé vált, azt hiszem az ilyen egyének miatt pláne megéri a sok szöszmötölést. Jucus megvette még a Kígyókarkötő legutolsó példányát is, amiről szintén csudajó képet fotóztam, mutatom is! ;)


Ugye, h ezen a képen mennyivel szebb?!?! :DD Szóval Jucus kért mindkét kötőhöz fülit is, ezek lettek a befutók végül:8. Egy másik rendelés, MEskás társamtól, Sziszi77-től

Ő vett egy fakarkötőt és ahhoz kért egy nyakláncot. 65-70 centiset, én végül 74,5-re hoztam ki. Nincs róla normális kép, mert minél hamarabb fel akartam neki adni miután bő másfél hónap után végre meg is csináltam. Egészen tetszett nekem is, lehet, h jövő nyárra magamnak is gyártok valami hasonlót...


9. Műanyag zöld kedvenc

Már ennek is új gazdája van, Éva személyében. Ő is nagyon kedveli ezt az árnyalatot, hát én abszolút meg tudom érteni, nekem is szívem csücske volt, de hát ha nem próbálnék el is adni belőle, itthon belefulladnánk a gyöngybe... (ma is vettem vagy 7-8 fajta csudajóóóóót, de róluk majd csak pár nap (hét?!?) múlva! ;)10. Irizáló kékség

Egy ilyen már tél óta Anita birtokában van, de most egyrészt készítettem egy újat, másrészt pedig erről is kattintottam végre egy tuti képet.

Még gazdára vár...


11. az érdekes megrendelés, ami megosztotta szimpatizánsaimat

Avagy kértek tőlem egy árpádsávos karkötőt. Persze körülírva én meg nem azonnal döbbentem rá, de amikor ez is eszembe jutott, mint alternatíva a piros és fehér gyöngyök árnyalatának kiválasztásánál ezzel példáloztam erre az árnyalatra és bummm, eltaláltam!
Ráadásul a vevőről közben kiderült, h szinte az anyum is lehetne, de hát nem ez az első eset... Na jó, csak 10-zel idősebb tőlem, de már 18 éves lánya van!!! Ááááááá, lassan öreganya korba lépünk, gáz.

Szóval ilyen lett a szigorúan 8 soros remekmű:

Tulajdonképpen tetszik is, de ettől még a világnézeti képemen, politikai hova (nem) tartozásomon nem változtatok.


12. Csíkos fóliás füli

Még vagy 4 hónapja készült és eddig Meskára sem töltöttem fel. NEm tudom, h szeretem-e vagy sem.


13. Feka gumicuki füli

Őt is még a télen készítettem, sőt, nem is, még tavaly ősszel, aztán ment a vásáros cuccok közé, majd pár hónapja vissza hozzám. Kedvelem ezt a színkombót meg az egészet.Mára ennyi elég lesz belőlem, persze még maradt a tarsolyomban jó pár dolog, de azt is hamarost megosztom Veletek! Szép estét!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése