2010. november 7., vasárnap

Lassú csiga

...vagyok én. Múlt hétvégén készítettem jó pár fülit, nagyon meg is akartam mutatni őket, meg még pár eddig vagy le nem fotózottat vagy el nem készültet, de aztán húztam és húztam... a többit meg ismerjük. Ilyen vagyok. Pláne, h még mindig tart ez a szar légúti nyavalya, ez még inkább elveszi mindentől a kedvem. Mármint elvette, mert már egyrészt rájöttem, h felesleges bónusz depizni miatta, másrészt meg már minden dokit bejártam és hiszem, h úton vagyok a teljes meggyógyulás felé! ;)

Mindjárt lejár a centrifuga, így mutogatok inkább!

1. Olíva bogyó
Még jó pár hónapja vettem Pippivel ezeket a gyöngyöket, és hiába tudtam, h nagyon fog tetszeni, nem raktam össze. De most már elkészült és nagyon szimpatizálok vele!2. Feka fánki/farfalle, ki hogy nevezi
Ezeréves karkötőm alapanyagából még találtam egy fél zacsit, így megszületett ő. Verának is készítettem még anno ilyet és azóta is állandóan lestem, hátha lesz belőle utánpótlás a gyöngyös boltban, de sajnos eddig még nem leltem. Ám ez a megtalálás most újabb karkötőgyereket szült.


3. Csíííkoska
Fura gyöngyök, melyek csíkosak, mattok, hol lilásak, hol kékesek, zöldesek, barnásak, sárgásak. Nem is tudom még eldönteni, h tetszik-e nekem. Mindenesetre Meskán gazdát keres.


4. Tűzpiri
Túzpiri a Tűzgyöngyből, ha rövid akarnék lenni, csak ennyit fűznék hozzá. De azt még elárulom, h a zacskóban sokkal de sokkal jobban tetszett, mert szép ezüstös közepű, és felfűzetlenül olyan különlegesen nézett ki. Így se rossz azért, ezt én is látom...

5. Őszi karkötő
Matt nari, barna, kétféle bordós-mályvás gyöngyből készült. Hűűű, most ahogy rakosgatom fel a képeket szabályosan kedvet kaptam a fűzéshez, h születhessenek még ilyen szépségek. Már csak ki kell teregetni és asszem tovább is fűzöm a már megkezdett lila-lime mixeset. Egy hete vár rám.

És 1-2 füli, már szerintem kommentár nélkül (lehet, h utólag írok majd hozzá)

Szóval a régiek:

(ez az én nagy kedvencem, ha el is kel, jövő nyárra tuti csinálok magamnak is egyet, olyan különleges a számomra)


És egy új:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése