2011. május 10., kedd

1. JÁTÉK!

Kedveskéim!

Végre nálam is lehet játszani egy jót. A facebbok oldalamon már meghírdettem, de nem szeretném azokat sem kizárni, akik nem rendelkeznek fb acc-cal, így itt is lehet jelentkezni.

Egyetlen kritérium van: légy követőm (vagy itt-vagy ott, nem kell mind a két helyen, ha nem szeretnéd). Persze, szívesen veszem ha saját oldaladon, blogodon reklámozod a játékom, de ezt sem kérem.


A játék e hét végééig, azaz 15-én vasárnap 22:00-kor fejeződik be. Megpróbálok még aznap sorsolni, de legkésőbb hétfőn mindenképp! ;)


Három szett vár gazdára:

1. Piri

Vagyis az új kedvenc szalmább formájú cseh kásagyöngyből készült piros karkötő (az első képen sajnos nem adja vissza a színét, mert ezt este fotóztam, vakuval, de az alatta lévőn már jól látszik valódi árnyalata, én imáááádom!), illetve a kedvenc olíva fedőnevű fülbevalóm.


2. Zöldi

Azaz a hal(o)vány almazöld karkötő és a kedvenc, fejnehéz cicás füli, ami jelenleg piros miracle gyönggyel ficeg. Ha a nyertes más jellegű/színű gyöngyöt szeretne hozzá, megoldjuk! ;)

3. lilákok
Tehát a jelenleg még fel nem fűzött lila belsejű (Dia barátnőm az ilyeneket wc papír guriga gyöngynek hívja:)), kék alapú gyöngyből készült, 13 soros karkötő és hozzá egy lila 4-4 golyóbisos fülbevaló.

Persze bármelyik nyertesnek szívesen mellékelek szilikon pöcköt is, amolyan elhagyásgátlóként, csak annak idején majd jelezzétek kérlek! ;)


Mindenki választhat egy szettet, azt írja meg a kommentbe. Kérlek bennetek, csak egy helyen jelentkezzetek (tehát vagy fb vagy itt). Minden nyertes kap egy-egy bónusz fülit is, h legyen valami meglepetés jellege is a játéknak. Azt hiszem, mindenki másfélét kap majd, személyre szabottan.


Jó játékot mindenkinek, szép napot! ;)

3 megjegyzés:

 1. Nem értem, miért hagy ilyen nagy sortávokat, pedig kitöröltem mindet. Majd otthonról is próbálkozom! ;)

  VálaszTörlés
 2. Één leszek akkor az első játékosod itt :)
  Én a lila szettre pályáznék...azt tudnám hasznosítani, pedig nagyon tetszetős a zöldikés is :)

  Előre is köszii a játékot és hajrá mindenkinek :)

  VálaszTörlés
 3. Kedves Orsee, megvolt a sorsolás, sajnos nem TE lettél a 3. szettnél a kiválasztott, (írok ide is majd egy bejegyzést a sorsolásról, de ma nagyon döglődött a benti gép/net/facebook/minden, meglátjuk, hnap mi lesz). Ám mivel Te vagy az egyedüli blogos pályázó (mondjuk közben sokat bénázott is a blogger, mindegy), egy olyan lila-kék karkötővel szívesen "kompenzállak", csak egy kis türelemmel légy felém, nem feledlek! ;)

  VálaszTörlés