2012. december 29., szombat

Utólag...

- kívánok minden kedves erre tévedőnek békés, szeretetteljes és örömteli karácsonyt és
- köszöntöm a hirtelen 55 főssé duzzadt blogkövetésre feliratkozott olvasótábor új tagjait! Sziasztok! Nagyon örülök ám nektek! ;)


Hogy ne valami agyonmutogatott képpel szolgáljak, fogadjátok szeretettel az idei, mini fánk, ami a tavalyi nagyobb testvérét helyettesíti, míg az Bori barátnőmnél lábadozik az átültetés után. Minikét pedig köszönöm az én Dia barátnőmnek.
mini fához a minibbnél is kisebb díszek dukálnak, vagyis fülbevalók :)

És remélhetőleg ezentúl majd ritkábban magyarázkodok, h miért nincsenek/maradnak el a bejegyzések. 

Viszont előre kívánok minden szépet és jót a következő esztendőre, bízom benne, h 2013-ban mindenki boldogabban és vidámabban éli meg majd a mindennapjait. Ha hiszitek, ha nem, hihetetlen teremtők vagyunk, csak valamiért ez általában a rossz dolgokban realizálódik. Jövőre ne így legyen! ;)

Igyekszem minél hamarabb megmutatni a legeslegújabb ékszereket is, melyek végül e karácsonyra nem készültek el, későn álltam neki és nem akartam elkapkodni. :) Tojt a pasi Jézuskája egy új fotómasinát is (oké, előre egyeztettünk és persze egy hatalmas, 32 gigás memóriakártyával érkezett, amiről saját meglátása szerint sosem kell képet kitörölnöm, mert a legnagyobb felbontásban is 8500 darab fér rá, jó, férfiből van, nem tudja, h képes vagyok egyetlen karkötőről 30 képet exponálni, nem is beszélve a barátos összejövetelekről, körömlakkozásokról...), szóval sok új és szép kép várható. LESZ! 

Köszönöm, h erre jártatok, további szép estét, jó pihenést, otthoni láblógatást mindenkinek!

3 megjegyzés:

 1. jaj nekünk is ilyen kis aranyos mini fánk szokott lenni otthon. :)
  boldog új évet kívánok! :)

  VálaszTörlés
 2. Boldog új évet kívánok kedves dyna és sok-sok szép pillanatot,no meg ezek megörökítését az új géppel ;)

  VálaszTörlés
 3. Szia Dyna, a nyereményjátéknál nem írtál e-mail címet és nem tudok írni neked. A tboci@citromail.hu címen jelenkezz és akkor megbeszéljük, hogy mikor futunk össze! :)

  VálaszTörlés